Skip to main content

Näin haet lainaa heti tilille yrittäjänä ja kuluttajana

Näin haet lainaa heti tilille yrittäjänä ja kuluttajana

Yrityslaina tulee tarpeeseen silloin kun on ajankohtaista tasapainottaa kassavirtaa, tehdä hankintoja, tai rahoittaa muuta toimintaa. Varsinkin pienyrityksille ne ovat elinehto, joiden avulla yrityksen toimintaa pystytään sekä ylläpitämään että laajentamaan. Lainavaihtoehdot skaalautuvat kuitenkin myös suurien yritysten tarpeisiin.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Vaihtoehtoja luotolle on useita, ja Yrityslaina-palvelun avulla opit valitsemaan niistä sen, joka sopii yrityksesi tilanteeseen parhaiten. Äkilliseen rahantarpeeseen sopii vakuudeton laina, pitkäaikaisempaan investointiin vakuudellinen laina, ja muihin tarkoituksiin voit valita joustavan yritysluoton. Kun olet jättänyt hakemuksen valitsemme sinulle parhaimmat tarjoukset yhteistyökumppaniemme joukosta.

Mikä parasta, avullamme voit kilpailuttaa lainalle parhaat mahdolliset ehdot. Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua tai yritystä mihinkään. Se yksinkertaisesti säästää aikaa tuomalla parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Onko yrityslainan ottaminen ajankohtaista?

Lainan ottaminen ei aina välttämättä ole paras vaihtoehto yritykselle. Tilanne tulee aina harkita tarkoin. Sinun tulee kysyä itseltäsi mihin tarkoitukseen laina on, mitä hyötyä tästä luotosta on, mitä haittaa se tuottaa, ja mikä on ylipäätänsä yrityksen maksukyky itse lainan suhteen. Näiden vastapainona toimivat tietenkin lainan hyödyt. Laina on aina pitkän aikatähtäimen ratkaisu, ja sen tuleekin olla järkevä päätös, eikä hetken hädässä tehty ratkaisu. Vaikka palvelumme on nopea, suosittelemme silti, että harkitset tarkoin todellisen lainatarpeesi.

Muista että lainan mukana tulevat korkomenot. Investoinnin pitää siis olla järkevä ja tuottava. Silloin kun nämä ehdot täyttyvät, lainan ottaminen ei ole taakkaa vaan etu. Sen avulla voit nostaa yrityksen tuottavuutta, rahoittaa kasvua, uudelleenjärjestellä toimintaa, sekä laajentaa toimintaa.

Ota huomioon oma maksukykysi ja tee tarkka suunnitelma lainan takaisinmaksua varten. Tämä onnistuu sekä pitkällä että lyhyellä aikatähtäimellä. Tarjoamme sinulle joukon erilaisia vaihtoehtoja, joista voit räätälöidä itsellesi juuri sellaisen luoton kuin haluat ja tarvitset. Muista siis, että tärkeintä on omata toimiva suunnitelma itse lainan suhteen. Käytä aikasi tähän tarkoin, ja säästät aikaa ja rahaa itse luoton hakemisessa ja takaisinmaksussa.

Laina nopeasti yritykselle

Yllä mainittujen kriteerien ja mietintöjen läpikäyminen tulee viemään sinulta enemmän aikaa kuin itse lainan hakeminen sivustomme kautta. Kaukana ovat ne ajat jolloin lainaa pystyi hakemaan vain suoraan pankin tiskiltä. Sähköinen palvelumme hoitaa koko prosessin läpi joustavasti.

Voit hakea lainaa yritykselle nopeasti näin:

  1. Päätä minkälaista summaa olet hakemassa.
  2. Täytä sivustomme tarjoama lainahakemus.
  3. Lähetä hakemus.
  4. Tutustu saamiisi tarjouksiin.
  5. Sovi ehdoista lainan tarjoajan kanssa ja solmi lainasopimus.

Parhaimmillaan tämä prosessi takaa rahat yrityksen tilille jo saman päivän aikana. Syytä kiireelle ei kuitenkaan ole. Käytä tarvitsemasi aika tutustuaksesi eri vaihtoehtoihin, ja valitse itsellesi niistä se, joka sopii parhaiten yrityksen tarpeisiin. Kun olet valmis solmimaan lainasopimuksen sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä luoton myöntäjään. Kaiken tarvittavan tiedon saat suoraan sähköpostiisi.

Laina, joka sopii sinun yrityksellesi

Syy lainan tarpeelle voi olla monenlainen. Kasvavan yrityksen tarvitsee tehdä nopeita investointeja. Varman ja vakiintuneen yrityksen tulee ostaa merkittävä määrä raaka-aineita tilauksen tarpeisiin. Keskisuuren yrityksen tarpeelle pitää kassassa tarvittava määrä rahaa. Lainojen määrät voivat vaihdella tuhansista jopa miljooniin.

Miten takaamme sinulle osuvat ratkaisun? Yksinkertaisesti kolmen eri muuttuja kautta: lainasumma, laina-aika, sekä yrityslainan korko. Saat itse päättää hyväksymäsi kriteerit, ja asiantuntijamme etsivät sinulle automaattisesti parhaimmat tarjoukset. Eri tilanteissa toimivat erilaiset paketit, joita sekä pienet että suuret yhteistyökumppanimme pystyvät tarjoamaan yrityksen kaikkiin tarpeisiin.

Vakuudeton vai vakuudellinen laina?

Vakuuden tarve lainan takaamiselle tulee ajankohtaiseksi aina kun kyseessä on normaalia suurempi summa. Eri luotontarjoajille kyseessä voivat olla eri vaatimukset. Yleisesti vakuudeton suurempi summa ilman takausta tarkoittaa muilta osin kireämpiä ehtoja. Esimerkiksi laina-aika saattaa olla lyhyempi ja täten kuukausierät suurempia, tai todennäköisemmin lainan korkoprosentti on korkeampi.

Pienempien summien ollessa kyseessä tällaiset ehdot ovat kuitenkin hyväksyttäviä, ja yleensä vaativat vain puhtaan luottorekisterin. Sen lisäksi vakuudetonta lainaa on myös mahdollista pitää suuremman vakuudellisen lainan takauksena.

Vakuudellinen laina tarkoittaa takausta. Vakuutena voi käyttää omaisuutta, kuten kalustoa, kiinteistöjä, arvopapereita, tai mitä tahansa muuta jolle lainanantaja hyväksyy rahallisen arvon. Tämä on aina ajankohtainen suuremmissa lainasummissa. Muistathan että vakuudet ovat takaus lainan takaisinmaksusta. Muista siis jälleen miettiä lainan tarpeesi ja maksukykysi tarkoin.

Näin haet lainaa heti tilille kuluttajana

Onko sinulla yrityslainan sijaan haussa nopea kuluttajalaina, jolle voit valita haluamasi ehdot? Hae kauttamme lainaa, ja pääset yhden ainoan hakemuksen avulla käsiksi useaan tarjoukseen. Hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Alkuun pääset helposti:

  1. Päätä millaista summaa olet hakemassa.
  2. Täytä lainahakemus kauttamme.
  3. Tutustu sähköpostiin saamiisi tarjouksiin.
  4. Valitse parhaaksi näkemäsi lainatarjous ja tee lainasopimus.

Rahat siirretään tilillesi mahdollisimman pian sopimuksen hyväksymisen jälkeen. Usein tämä onnistuu jopa saman päivän aikana, toki riippuen lainan kokonaissummasta. Pienempiä summia lainatessa tarjoukset tulevat nopeasti, ja rahat siirtyvät yleensä saman tien.

Mieti, miksi haet lainaa

Tarvitsetko käteistä kattamaan loppukuun ruokaostokset? Onko edessä isompi hankinta? Pitääkö vuokra maksaa ennen tilipäivää? Haluatko luottoa huonekaluihin, auton ostamista varten, tai ehkä muuten vain käyttövaraksi? Kenties haluat yhdistää aiemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi? Syyllä ei ole luotonantajalle väliä, mutta sinun tulee varmistaa, että luotto auttaa tilannettasi, eikä suinkaan aiheuta epävakautta talouteesi pitkällä aikatähtäimellä.

Onneksi voit laskurin avulla tarkistaa minkälainen lainasumma sopii sinun maksukyvyllesi. Valitse vain haluamasi summa sekä laina aika, ja saat parhaat mahdolliset tarjoukset sähköpostiisi nopeasti.

Lainavertailu kannattaa aina

Minkä takia sinun kannattaa hakea lainaa netistä? Pääasiallinen syy on todella yksinkertainen: avullamme saat eteesi tarjouksen saman tien monelta eri luotonantajalta. Mukana on lainayhtiöitä sekä pankkeja, mikää takaa sen, että saat varmasti valittua tilanteeseen sopivan lainan. Samalla koko prosessi on automatisoitu ja nopea.

Koska eri yhtiöt ja pankit tarjoavat lainoja eri ehdoilla ja eri tilanteisiin, saatat lainan summasta riippuen säästää satoja tai tuhansia euroja valitsemalla parhaan tarjouksen. Voit myös käyttää lainalaskuriamme arvioidaksesi minkälaisia tarjouksia on tällä hetkellä saatavilla. Lopulliset tarjoukset ovat kuitenkin lainan antajasta kiinni, ja ne vaihtelevat oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Näin kuluttajalainan hakeminen toimii

Yleisesti ottaen kuka tahansa 18-vuotias voi hakea lainaa netin kautta. Eri pankit ja lainantarjoajat toimivat kuitenkin eri vaatimuksilla, joten aina kaikilta rahoituslaitoksilta ei välttämättä tarjousta tule. Tästä riippumatta prosessi toimii kuitenkin aina samalla tavalla.

Lainahakemusta varten sinun tarvitsee valita haluamasi lainasumma, sekä mahdollinen takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen sinun on täytettävä vaaditut henkilötiedot ja lähetettävä hakemus. Lainaneuvojamme käsittelevät hakemuksen ja vertaavat lainoja useiden eri lainantarjoajien kautta.

Rahoitusalan yritykset lähettävät meille tarjouksia, joista valitsemme sinulle parhaat. Kun olet tarkistanut eri tarjouksen ja päätynyt johonkin annetuista vaihtoehdoista, voit ottaa yhteyttä lainantarjoajaan ja hyväksyä tarjouksen. Rahat siirretään tilillesi sopimuksen mukaisesti, mahdollisesti jo saman päivän aikana. Vaivatonta ja nopeaa toimintaa, jonka ansiosta säästät sekä aikaa että rahaa.

Pienet ja suuret lainasummat

Aivan asuntolainaan asti emme voi tarjota rahoitusta, mutta lähestulkoon kaikki muihin tilanteisiin saat kauttamme luottoa. Pidä kuitenkin mielessä että suurempia summia lainatessa mukaan tulee useita eri vaatimuksia. Pienemmät, muutaman tuhannen euron lainat, eivät välttämättä vaadi muuta kuin yhteystietosi.

Kun kuitenkin puhutaan kymmenien tuhansien eurojen lainoista, tulevat luottoyhtiöt vaatimaan joko vakuuksia, tai vähintäänkin eriasteisia todisteita tuloasteista ja rahallisesta tilanteestasi. Tästä syystä ensimmäinen askel mitä voit tehdä luoton takaamiseksi, on laskea kuinka suuren kuukausittaiseen lainanlyhennykseen kykenet. Älä syyttää venytä tätä rajaa äärimmilleen, sillä yllättävät menoerät saattavat pilata suunnitelmasi.

Jos tarvitset suuremman lainasumman kuin mitä pystyt lyhyellä aikavälillä maksamaan takaisin, voit aina valita pidemmän maksuajan. Tämä laskee kuukausittaista lyhennystä, mutta puolestaan nostaa korkokuluja pidemmällä aikavälillä.

Esteitä lainan hakemiselle

Lainoja myöntävät tahot pystyvät yleensä tekemään sinulle haluamasi tarjouksen, tai vaihtoehtoisesti tarjouksen joka kuvaa paremmin maksukykyä. Tämä ei takaa sitä, että saat aina suurimman mahdollisen lainasumman, mutta useimmissa tapauksissa ainoa este lainan myöntämiselle on luottotietojen puuttuminen. Tällöinkin on joissain tapauksissa mahdollista saada laina, mutta yleisesti ottaen nämä ovat erikoistapauksia.

Tämän lisäksi ainoa lainaehto on lainanhakijan täysi-ikäisyys. Tämä on minimissään 18 vuotta, toki jotkin lainayhtiöt saattavat käyttää hieman korkeampaa ikää rajapyykkinä. Tili, jolle haet varoja, on oltava suomalaisessa pankissa. Yhteistyökumppanimme eivät palvele ulkomaalaisia tilejä. Työtilanne saattaa muuttaa lainaehtoja, mutta yleisesti ottaen tarjoamamme palvelut sopeutuvat työläisten lisäksi eläkeläisille ja työttömille.

Näin haet lainaa heti tilille yrittäjänä ja kuluttajana

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme yrityksellesi parhaat yrityslainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua.