Skip to main content

Yrityslaina.com

Olemme yritysten rahoituspalveluun erikoistunut yhtiö. Emme toimi itse rahoitusyhtiönä, vaan etsimme asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteeseen sopivan rahoituksen jo olemassa olevista rahoitusvaihtoehdoista. Helpotamme ja nopeutamme yritysten rahoituksen saantia, sillä asiantuntijoillamme on vuosien kokemus finanssialalta ja verkostomme kattaa useita eri rahoitusyrityksiä yli maarajojen.

Yrittäjät ja rahoituslaitokset puhuvat harvoin täysin samaa kieltä ja useasti rahoituksen saaminen epäonnistuu tai hankaloituu radikaalisti, sillä rahoitusta hakiessa ei aina osata tai ehditä keskittyä asiaan vaadittavalla ammattitaidolla ja huolellisuudella. Asiantuntijamme toimivat sekä tulkkina että välittäjänä yrittäjän sekä finanssimaailman välissä. Asiakkaamme voivat aina luottaa ammattitaitoomme sekä siihen, että osaamme puhua yrittäjien kanssa yrittäjien kieltä ja rahoituslaitosten kanssa finanssialan kieltä.

Osaamme esittää monimutkaisetkin rahoitusinstrumentit ymmärrettävällä tavalla. Toisin kuten monilla muilla toimijoilla, meillä on siihen myös valtava motivaatio. Kanssamme on helppoa kommunikoida ja asioista voidaan puhua niiden oikeilla nimillä, sen enempää kiertelemättä.

Pitkä ja laaja-alainen kokemuksemme globaaleilta rahoitusmarkkinoilta on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Yhteistyöverkostossamme on sekä vahvoja ja perinteisiä paikallisia toimijoita kuin myös globaaleja rahoituslaitoksia. Lopputuloksena voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme heidän todellisiin tarpeisiin perustuvan ratkaisun. Emme tarjoa “bulkkia” vaan kustomoituja ratkaisuja kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Kiinnostuitko? Täytä lainahakemus niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä!