Skip to main content

Yritysrahoitus helposti ja nopeasti:
1000 - 5.000.000€ rahoitus yrityksellesi

Yritysrahoituksen hakeminen ei maksa mitään eikä sido hakuvaiheessa mihinkään.

Yritysrahoitus vakuudetta:
1000€ - 350.000€

Yritysrahoitus vakuuksilla:
50.000€ - 5.000.000€

Joustava yritysrahoitus:
5.000€ - 200.000€

Lainan määrä

Valitse lainamäärä.

Laina-aika

Valitse laina-aika.

Kuukausierä *

Invalid Input

* Kuukausierä on suuntaa antava arvio. Etsimme aina parhaat mahdolliset yritysrahoitustarjoukset. Yritysrahoitustarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki yritysrahoituksesta: Kun yrityslainan lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Kehitä yritystoimintaasi ja kasva yritysrahoituksen avulla

Yrityslaina -palvelusta jokainen suomalainen yritys löytää sopivan yritysrahoitusmallin. Jos yrityksesi näkymät ovat hyvät ja haluat optimoida kasvusi, on yritysrahoitus yksi parhaista tavoista tehdä juuri niin. Kilpailuta yritysrahoituksesi meidän kauttamme ja katso, mikä rahoitusvaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Uusiakaan yrittäjiä ei unohdeta. Meiltä löytyy yritysrahoitusta ilman vakuuksia myös vasta avatuille yrityksille.

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

1000€ - 350.000€
Voit saada yritysrahoitusta ilman minkäänlaisia vakuuksia, oli yrityksesi tilanne sitten millainen tahansa. Pyydä tarjous meiltä ilmaiseksi ja kehitä toimintaasi lainarahalla pikatahtiin.
Yritysrahoitus vakuuksilla

Yritysrahoitus vakuuksilla

50.000€ - 5.000.000€
Jos sinulla tai yritykselläsi on reaalivakuuksia, voit saada kerralla jopa miljoonien eurojen arvoisten rahoituksen. Rahoita yrityksesi seuraava aluevaltaus helposti, nopeasti ja luotettavasti.
Joustava yritysluotto

Yritysrahoitus luotolla

5.000€ - 200.000€
Haluatko yritysrahoituksen lainan sijaan mieluummin luotolla? Sekin on mahdollista. Yritysluoton avulla voit selvittää akuutin rahantarpeesi ongelmitta. Se auttaa myös silloin, kun eteen tulee yllättäviä kulueriä.

Miksi hakea yritysrahoitusta?

Yritystoiminnan rahoittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Yritysrahoituksen hakeminen saattaa tuntua turhauttavalta, kun koskaan ei tiedä, onko rahoitusta tulossa vai ei. Tavallisesti ei ole, ainakin jos olet tottunut hakemaan yritysrahoituksesi pankista.

Kaikeksi onneksi uudenaikaiset rahoitusyhtiöt tarjoavat vaihtoehdon pankin tiskillä asioinnille. Niiden ansiosta saat rahoitusta yrityksellesi nykyään helpommin kuin koskaan.

 • Tee hakemuksesi helposti nettisivuillamme
 • Yritysrahoitusta helposti ilman vakuuksia
 • Selkeät ehdot, jotka ymmärrät varmasti
 • Ei turhaa odottelua, vaan pikainen päätös
 • Sopii kaikille yritysmuodoille

Näin löydät yritysrahoituksen palvelustamme

Yrityslaina -palvelussa meidän työnämme on etsiä sinulle parhaat rahoitusratkaisut yritystäsi varten. Siksi palkkalistoillamme on koko joukko rahoitusalan ammattilaisia, jotka tuntevat finanssimarkkinan perinpohjaisesti.

Toimintamallimme on helppo ymmärtää: sinä teet rahoitushakemuksen, me etsimme täydellisesti hakemustasi vastaavan lainantarjoajan. Kilpailutamme luotettavien rahoitusyhtiöiden tarjoukset ja lähetämme niistä sinulle parhaat.

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika
 2. Täytä lainahakemus ja lähetä se meille
 3. Anna analyytikoillemme hetki kilpailuttaa tarjoukset
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse haluamasi
 5. Allekirjoita sopimus sähköisesti

Ei turhaa odottelua

Päätöstä yritysrahoituksen saamisesta ei tarvitse odotella viikko- tai jopa kuukausikaupalla, toisin kuin pankkien kanssa asioidessa.

Kun teet yritysrahoitus­hakemuksen meidän kauttamme, lähetetään se laina-asiantuntijoidemme arvioitavaksi saman tien. Eri yritysrahoitus­vaihtoehtojen kilpailuttamisessa ei kulu kauaa. Lähetämme parhaat tarjoukset sinulle tavallisesti jo muutamassa tunnissa, ja sinun tehtäväksesi jää vain valita niistä paras.

Yritysrahoituksella rahat tilille jopa alle 24 tunnissa

Rahoitusyhtiöt ovat nekin nopeita toimissaan. Kun olet allekir­joittanut rahoitus­sopimuksen, lähtevät rahat kohti yrityksesi tiliä heti. Näin voit saada kaipaamasi yritysrahoituksen käyttöösi jo saman päivän aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että yritys­rahoituksen avulla voi ratkaista jopa ne tilanteet, joissa rahaa tarvitaan välittömästi. Vakuu­deton yrityslaina saapuu parhaimmillaan tilillesi alle 24 tunnissa.

Asiakkaiden arvioita palvelustamme

Yllättävän hyvä palvelu

Pankin lyödessä aiemmin luvatulle lainalle ”henkselit” päälle, testasin huvikseen Yrityslaina -palvelua vaihtoehtona. Yllätyin rehellisesti nopeudesta, minulle tuli heti puolen tunnin sisällä parikin vaihtoehtoa, joista valitsin meille paremman. Rahat oli tilillä siis jo samana päivänä!

Jani Korhonen

Rahaa!

Ei ole koskaan aiemmin ollut tarvetta käyttää muita, kuin omaa isoa pankkia. Tällä kertaa kokeilimme tätä akuutin hankinnan yhteydessä ja koin huomattavan helppona prosessin, kun ei turhaa byrokratiaa ollut.

Kari L.

Osaava apu

Yrityslainan henkilöstö todella osaavaa. Osasivat auttaa tilanteessa, jossa rahoituksen saannin ehtona oli osan taseessa olevan omaisuuserän realisointi. Suosittelen vahvasti

Tero M.

Ripeää toimintaa!

Testailin huvikseni uutta toimijaa mainoksen perusteella. Saimme lainapäätöksen ja jopa rahat tilille samana päivänä.

Marianne H.
  Yritysrahoituksen hinnat

  Yritysrahoitus selkeällä rahoitusmallilla

  Kun haet yritysrahoitusta meidän kauttamme, pääset tekemään helppotajuisen lainasopimuksen, joka ei tarjoa ikäviä yllätyksiä. Tiedät sopimuksen hyväksyessäsi tasan tarkkaan, mihin sitoudut. Sopimusehdot vaihtelevat yrityskohtaisesti, mutta niitä yhdistää se, että kaikki kulut ovat aina selkeästi esillä. Sovittujen kuukausierien päälle ei enää lisätä muita kuluja. Alla olevan taulukon kautta voit katsoa, minkätyyppisiä kuukausieriä erikokoisille lainoille voi odottaa.

  Laina-aika
  Esimerkkilaina

  Kuukausierä

  12
  20.000 €

  1960 €

  24
  50.000 €

  2830 €

  48
  300.000 €

  9950 €

  60
  1.000.000 €

  26.500 €

  Suurissa vakuudellisissa 1m€-5m€ lainoissa korko on merkittävästi pienempiä matalampi.

  Tietoa yritysrahoituksesta

  Yritysrahoitus jokaiseen tarpeeseen

  Yritysrahoitus on sopiva tapa hankkia lisäpääomaa riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen rahaa tarvitset. Kyseessä on joustava tapa lainata rahaa yritystoimintaa varten, olit sitten uusi tai jo kokeneempi yrittäjä.

  Yritysrahoitus soveltuu:

  • Uusille yrittäjille, jotka tarvitsevat alkupääomaa
  • Toiminimiyrittäjille lyhytaikaiseen rahantarpeeseen
  • Pk-yrittäjille, jotka pyrkivät kasvattamaan liiketoimintaansa
  • Suurten yritysten merkittäviin investointeihin
  • Akuuttiin rahantarpeeseen yritykselle kuin yritykselle

  Monipuolisuutensa ansiosta yritysrahoitus on sopiva vaihtoehto niin yksinyrittäjille kuin suuryrityksillekin. Koska vakuuksia ei tarvita, voi kuka tahansa hakea ja saada rahoitusta yritykselleen juuri oman tarpeensa mukaisesti.

  Miten yritysrahoituksen hinta muodostuu?

  Yritysrahoituksen hinta muodostuu yleensä pääasiallisesti korosta. Lainantarjoajat voivat kuitenkin erota toisistaan siinä, kuinka suuri osuus lainan hinnasta on korkoa ja kuinka suuri osa muita kuluja.

  Juuri tästä syystä Yrityslaina -palvelu on rahoitusta hakevalla yrittäjälle niin hyödyllinen palvelu. Meidän analyytikkomme osaavat arvioida rahoitusvaihtoehdot kokonaisuudessaan ja valita niistä yrityksellesi oikeat vaihtoehdot. Näin sinä vältyt hukkaamasta aikaasi korkojen, todellisten vuosikorkojen ja muiden kulujen vertailemiseen.

  Hankkimalla yritysrahoituksen meidän kauttamme näet lainan kokonaishinnan aina selkeiden kuukausierien muodossa, jotka muodostuvat kaikista lainaan liittyvistä kuluista.

  Moderni yritysrahoitusyhtiö on pätevä vaihtoehto pankkilainalle

  Moderni yritysrahoitus on heittänyt todellisen haasteen perinteisille pankkilainoille. Tänä päivänä yhä useampi pk-yrittäjä saa kuulla pankeilta, ettei lainaa voida yritykselle myöntää. Tähän on olemassa monia syitä. Suurimpana niistä ovat rahoitusalan kiristyneet säädökset. Ne tekevät pienten ja keskisuurien lainojen tarjoamisesta pankeille sellaista liiketoimintaa, joka ei ole niiden näkökulmasta kovinkaan kiinnostavaa.

  Koska rahoitusyhtiöt eivät varsinaisesti ole pankkeja, eivät kyseiset säädökset koske niitä. Tämä etulyöntiasema on antanut rahoitusyhtiöille mahdollisuuden täyttää pankkien jättämän tyhjiön yrityslainamarkkinassa. Se on myös syy siihen, miksi yhä useampi suomalainen yrittäjä valitsee pankin sijaan modernin rahoitusyhtiön.

  Yritysrahoitus nopeasti ja helposti

  Valitse itse, haluatko asettaa vakuuksia

  On täysin itsestäsi ja lainantarpeestasi kiinni, asetatko vakuuksia lainallesi vai et. Voit saada yritysrahoitusta ilman vakuuksia jopa satojatuhansia euroja, jos yrityksesi toiminta on muuten vakaalla pohjalla. Toisin sanoen vakuudeton yritysrahoitus voi riittää suurempienkin yritysten tarpeisiin erinomaisesti.

  Myös pienyrittäjille tarjotaan pienempää yritysrahoitusta ilman vakuuksia eripituisilla maksuajoilla. Et siis tarvitse vakuuksia, jotta voit saada haluamasi rahoituksen yrityksellesi. Jos luottotietosi ovat kunnossa, löytyy sopiva rahoitusyhtiö varmasti ilman vakuuksiakin.

  Jos haluat hakea yritysrahoitusta vakuuksia käyttäen, on sekin pätevä vaihtoehto. Silloin voit saada paitsi suuremman lainasumman, myös verrattain paremmat ehdot yritysrahoituksellesi. Syy tähän on selvä: vakuudet laskevat rahoitusyhtiöiden riskitasoja, joten ne voivat viilata korkoja yrityksellesi edullisempaan suuntaan.

  Yritysrahoituksen käyttäminen

  Yritysrahoitusta voi käyttää lukuisilla eri tavoilla. Uusille yrityksille se voi antaa ylipäätään mahdollisuuden liiketoiminnan käynnistämiseen. Pidempään mukana olleet yritykset taas hankkivat usein lisäpääomaa laajentumista varten.

  Yritysrahoituksen yleisiä käyttökohteita ovat:

  • Varaston täyttäminen tuotannon tehostamista varten
  • Tarveaineiden tai työkalujen hankkiminen
  • Uusien toimitilojen vuokraaminen
  • Markkinointikampanjat
  • Liiketoiminnan laajentaminen uudelle sektorille

  Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä niistä kohteista, joihin asiakkaamme ovat yritysrahoitusta käyttäneet. Jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilöllisiä, ja yritysrahoitus taipuu joustavasti täyttämään ne kaikki.

  Täytä hakemus ja vertaile yritysrahoitus­vaihtoehtoja

  Jos yritysrahoituksen hakeminen kiinnostaa, vertaile eri vaihtoehtoja meidän kauttamme. Täyttämällä sivustoltamme löytyvän hakemuksen voit helposti ja vaivattomasti kilpailuttaa arvokkaimmat rahoitusvaihtoehdot.

  Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen meille ei sido sinua mihinkään. Kyseessä on ilmainen palvelu, jonka avulla voit selvittää, kuinka paljon yritysrahoitusta voit saada juuri nyt. Ehkä tarjous on parempi kuin osasit kuvitellakaan?

  Se selviää nopeasti, kun lähetät lainahakemuksen meille. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten rahoitusmarkkinan parhaiden tarjousten muodossa!

  Yrityslaina mediassa

  Iltalehti
  MTV uutiset
  Kiinteistölehti
  Kainuun Sanomat
  Keskipohjanmaa
  Urakkamaailma
  Kysymyksiä ja vastauksia yrityksen rahoituksesta

  Usein kysyttyjä kysymyksiä yritysrahoituksesta

  Mitä tarkoittaa yritysrahoitus?

  Yritysrahoituksella tarkoitetaan rahoitusta, jota yritys voi saada toimintansa kehittämiseksi. Rahoitusta voidaan saada monella eri tavalla, kuten yksityisiltä sijoittajilta tai joukkorahoituksen kautta.

  Yleisimpiä tapoja yritysrahoituksen saamiseksi ovat kuitenkin pankkilainat ja yrityslainat muilta rahoituslaitoksilta. Niissä yrittäjä ottaa rahoitusta vastaan lupautuen maksamaan sitä takaisin kiinteissä kuukausierissä, joihin lasketaan päälle lisäkulut ja korko.

  Miten Yrityslaina -palvelu voi auttaa?

  Yrityslaina -palvelu voi auttaa sinun yritystäsi löytämään täydellisen yritysrahoitusvaihtoehdon. Meillä on vuosien kokemus alalta ja tiedämme, miten yrityksesi voi löytää parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

  Meidän palkkalistoiltamme löytyy monia rahoitusalan ammattilaisia, jotka tuntevat rahoitusyhtiöt, korkotasot ja finanssimarkkinan toiminnan ylipäätään. Heidän avullaan sinun työpöydällesi päätyvät vain ne parhaat yritysrahoitustarjoukset sellaisilta toimijoilta, joihin voi luottaa. Me hoidamme koko prosessin puolestasi alusta loppuun asti.

  Kuka voi saada yritysrahoitusta?

  Yritysrahoitus on kaikkien Suomen kaupparekisteriin merkittyjen yritysten saatavilla. Koska yrityksen omistaja toimii lainan takaajana, on hänen luottotietojensa oltava kunnossa, jotta rahoitusta voidaan myöntää.

  Nämä kaksi seikkaa ovat pitkälti ainoat vaatimukset rahoituksen saamiseksi. Ei ole merkitystä, onko yritykselläsi toimintahistoriaa vai ei. Yrityslaina.comin kautta jopa uudet yritykset voivat löytää sopivan yritysrahoitusratkaisun. Yritysrahoitusta on saatavilla niin suurille kuin pienillekin yrityksille aina toiminimiyrittäjistä lähtien.

  Miten yritysrahoituksen voi kilpailuttaa?

  Voit kilpailuttaa yritysrahoitusvaihtoehtosi helposti suoraan Yrityslaina -palvelun kautta. Voit tehdä sivustomme kautta lainahakemuksen, jossa pyydetään muutamia yleisluonteisia tietoja sinusta ja yrityksestäsi. Lisäksi pyydämme sinua kertomaan, millaisen summan rahoitusta tarvitsisit ja kuinka pitkälle aikavälille.

  Kun lähetät lomakkeen meille, kilpailutamme saatavilla olevien rahoitusyhtiön tarjoukset puolestasi. Näin sinun valittavaksesi jää muutamia parhaista tarjouksista, joista voit valita mieleisesi.

  Kauanko yritysrahoituksen saamisessa kestää?

  Yritysrahoituksen saaminen on todella nopeaa. Voit saada rahoitusta yritystoimintaasi varten jopa alle vuorokaudessa, kun teet hakemuksen meidän kauttamme ja solmit sopimuksen rahoitusyhtiön kanssa jo samana päivänä.

  Kaikki toimii sähköisesti, joten sinun ei tarvitse lähteä yhtiön tiskille sopimusta allekirjoittamaan. Voit siis hakea yritysrahoitusta, valita tarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen suoraan tietokoneesi tai puhelimesi kautta. Nopeampaa tapaa yritysrahoituksen saamiseksi ei ole.

  Kuinka paljon yritysrahoitusta voin saada?

  Yritysrahoitusta voi saada tuhannesta eurosta aina miljooniin euroihin asti. Maksimisumma riippuu monesta seikasta, mukaan lukien mahdollisesti antamasi vakuudet sekä yrityksesi toimintahistoria ja liikevaihto. Myös omistajan omalla varallisuudella voi olla merkitystä vakuudetonta yritysrahoitusta hakiessa.

  Meidän lainalaskurimme avulla voit tarkastella sitä, kuinka suuria kuukausieriä voit odottaa maksavasi. Valitse vain haluamasi rahoitussumma ja -aika, niin näet yleisluonteisen arvion siitä, paljonko maksettavaa kuukaudessa tulee. Liian suurta lainaa ei kannata kenenkään ottaa, joten suunnittele rahoituksesi mahdollisimman tarkasti ja realistisesti.

  Onko yritysrahoituksen korko kiinteä vai vaihtuva?

  Kun haet yritysrahoitusta meidän kauttamme, saat selkeän lainatarjouksen, jota maksetaan takaisin kiinteällä korolla. Sinun ei tarvitse huolehtia Euriborin liikkeistä, vaan tiedät heti lainan ottaessasi, kuinka paljon sitä pitää kuukaudessa maksaa takaisin.

  Kiinteän koron ansiosta voit helposti laskea, että saat varmasti yritysrahoituksestasi tarpeeksi hyötyä, jotta se kattaa omat korkokulunsa. Tämä ja selkeät maksuerät tuovat mielenrauhaa, jota ei vaihtuvilla koroilla annetuilla lainoilla ole.

  Tarvitaanko yritysrahoituksen saamiseksi vakuuksia?

  Ei tarvita. Yritysrahoitusta myönnetään ilman vakuuksia parhaimmillaan jopa satojentuhansien eurojen edestä. Voit tehdä lainahakemuksen Yrityslaina -palvelun kautta ongelmitta, oli sinulla vakuuksia tai ei. Me etsimme sinulle sopivan rahoitusratkaisun ammattitaitoisesti ja nopeasti.

  Jos vakuuksia on saatavilla, voi niiden käyttäminen olla yrityksesi kannalta edullinen vaihtoehto. Vakuuksien avulla voi laskea yritysrahoituksen hintaa entisestään ja kasvattaa lainasummai jopa miljooniin euroihin asti. Myös vakuudelliset lainat analysoidaan ja hoidetaan meillä kuntoon pikatahtiin.