Skip to main content

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainan avulla

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainan avulla

Tiesitkö että voit yhdistää yrityslainasi tai kuluttajalainasi yhden lainan alle, ja näin säästää rahaa?

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Yhdistelylainat ovat erinomainen keino yrityksille selkeyttää lainoja ja takauksia, sekä siirtää kaikki luotot yhdelle luotonantajalle. Kyseessä ei tarvitse olla suurista lainoista. Päinvastoin, pienissä lainoissa saattaa olla suuria korkokuluja sekä muita satunnaisia menoja.

Nämä eivät ehkä yksinään aiheuta päänvaivaa, mutta kun kyseessä on useampi laina yhtyvät nämä pienet purot suuremmaksi menoeräksi. Samalla varmistat pienemmän paperityön ja selkeämmän menorakenteen yritykselle.

Meiltä pystyt hakemaan yhdistelylainaa pienille sekä suurille summille, olit sitten yrittäjä tai yksityishenkilö. Täytä vain tarvittava hakemus, ja lainaneuvojamme ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisten lainasopimusten solmimiseksi. Hakemuksen tekeminen on helppoa, ja itse prosessi tietojen täyttämisen jälkeen automaattinen. On sinusta kiinni hyväksytkö tarjotut lainasopimukset lainojesi yhdistämiseksi.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on nimensä mukaisesti lainojen yhdistämistä. Lainojen ei tarvitse olla samalta lainanantajalta. Ne voivat olla eri lähteistä, pankeilta ja muilta luottoyhtiöiltä. Yleisesti ottaen tämä tarkoittaa uuden lainan ottamista, jolla maksetaan pois muut aiemmat lainat. Tämä tarkoittaa yhden suuremman lainan ottamista. Kyseessä on yleensä joustoluotto.

Etuna tästä on se, että lainan korkoprosentti ja muut menot ovat todennäköisesti huomattavasti alhaisempia kuin aiempien luottojen. Samalla voit neuvotella uuden maksuajan, sekä muita ehtoja luotolle. Yhdistelylaina on työkalut jolla voit helpottaa lainojen hoitamista.

Lainojen yhdistäminen vakuudettomalla yhdistelylainalla

Vaikka yhdistelylaina on yleensä normaalia suurempi summa, johtuen siitä että sen tarkoitus on yhdistää useampi pieni laina yhden suuremman lainan alle, ei tämä tarkoita että yrityksen tarvitsisi omata vakuuksia. Toki tietyn rajan tullessa vastaan on kyseessä aina vakuudellinen yhdistelylaina. Tässä tapauksessa puhumme jopa kymmenistä tuhansista euroista.

Mikäli kyseessä on suuremmat lainat, ja tarvitset vakuudellisen lainan kattamaan uuden yhdistelylainan, käy takuuksi yrityksen omaisuus. Tämä sisältää esimerkiksi kiinteistöt tai arvokkaan kaluston. Voit tutustua tarkemmin näihin vaatimuksiin kun saat sähköpostiisi mahdolliset yhdistelylainatarjoukset.

Näin haet yhdistelylainaa yritykselle

Yhdistelylainan hakemista voit tehdä helppoa tai vaikeaa. Voit itse ottaa yhteyttä kaikkiin mahdollisiin luotonantajiin, ja odottaa vastausta. Tämä on aikaa vievää puuhaa, eikä pelkästään sen takia, että joudut etsimään kaikki mahdolliset yhteystiedot. Vastauksen saamisessa kestää kauemmin, ja paperityötä riittää runsaammin.

Toinen mahdollisuus on käyttää luomaamme automaattista järjestelmää. Täytä vain tarvittavat tiedot, kuten hakemasi yhdistelmälainan suuruus sekä haluamasi maksuaika, sekä tarvittavat yhteystiedot. Tämän jälkeen järjestelmä lähettää tiedot lainaneuvojillemme, jotka arvioivat lainan mahdollisuuden. He ottavat sinuun yhteyttä suoraan, jonka jälkeen voit joko hyväksyä tarjotun sopimuksen, koettaa neuvotella erilaisen sopimuksen tai hylätä kaikki vaihtoehdot. Halutessasi saat lainan lähes heti tilillesi.

Valinta on täysin sinun, eikä yhdistelylainan hakeminen velvoita yritystä mihinkään. Voit hakea yhdistelylainaa pelkästään tarkistaaksesi onko sinulle tällä hetkellä saatavilla parempia vaihtoehtoja.

Yritys säästää rahaa yhdistelylainalla

Yhdistelylainan idea on yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Sen sijaan että maksaisit korkeita korkoja useasta pienemmästä lainasta, voit yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jossa korkokulut ovat matalammat. Vaikka korkokulut olisivatkin samat, täytyy sinun muistaa, että lainoissa on mukana aina myös käsittelykuluja. Sen sijaan että maksaisit nämä kulut useammasta lainasta, maksat ne vain yhdestä suuremmasta lainasta.

Samalla saat haettua lainan joka sopii paremmin yrityksen tämänhetkiseen tilanteeseen. Voit pidentää laina-aikaa tai tarvittaessa lyhentää sitä. Säästämällä korkokuluissa takaat sen, että yrityksesi toiminta on jatkossakin kannattavaa ja toimivaa.

Yritysten yhdistelylainojen vertailu kannattaa

Lainojen yhdistäminen ei ole ainoa syy hakea yhdistelylainaa. Samalla kun haet yhidstelylainaa saat kilpailutettua yritykselle parhaan mahdollisen tarjouksen.

Yhteistyökumppanimme ovat kukin erikoistuneet eri tilanteisiin, tarjoten erilaisia mahdollisuuksia. Heti kun olet tehnyt hakemuksen ja se on käsitelty, tulet saamaan useita tarjouksia joko sähköpostitse tai puhelimitse. Näistä saat valita itsellesi parhaan tarjouksen, alhaisimmalla mahdollisella korkoprosentilla, ja maksuajalla joka sopii yritykselle parhaiten. Säästät siis rahaa monella eri tapaa.

Mikäli yrityksesi rahoitus on kunnossa ja haluat parantaa yrityksen kilpailukykyä, menojen vähentäminen on aina taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Lainalaskurimme avulla saat suuntaa antavan kuvan siitä, kuinka paljon yrityksesi tulee säästämään yhdistämällä lainat. Näin takaat yrityksellesi paremman taloudellisen tilanteen, ja siten myös paremman tuoton ja hyödyn.

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainan avulla kuluttajalle

Jos sinulla on tällä hetkellä useampi laina maksussa, ja näiden mukana tulee erilaisia käsittelykuluja tai muita maksuongelmia, voit parantaa tilannettasi yhdistelylainan avulla. Kyseessä ei ole pelkkä paperityön helpottaminen. Lainojen yhdistäminen voi parantaa taloudellista tilannettasi huomattavasti, sekä helpottaa itse lainojen maksua sekä lyhyellä että pitkällä aikatähtäimellä.

Yhdistelylaina ei suinkaan ole yhdistelmä kaikista aikaisemmista lainoista. Sinun ei tarvitse sopia asiasta eri pankkien tai lainantarjoajien kanssa. Päinvastoin, yhdistelmälainassa otat yhden suuremman lainan uudelta lainanantajalta, jolla katat ja maksat kaikki aikaisemmat lainat.

Etuna tässä on yleensä parempi korkoprosentti, uusi sinulle sopivampi maksuaika ja käsittelykulujen tippuminen. Yhdistelylainaan tutustuminen kannattaa aina, kun sinulla on useampia lainoja maksettavana.

Näin haet yhdistelylainaa kuluttajana

Yhdistelylainan hakeminen kauttamme on helppoa. Ensiksi suosittelemme kokeilemaan laskuriamme, jonka avulla saat kuvan siitä, kuinka paljon hakemasi lainasumma tulee maksamaan korkoina, minkälainen laina-aika sopii sinulle, ja minkälaista korkoprosenttia voit odottaa.

Toimi näin hakeaksi yhdistelylainaa:

  1. Täytä haluamasi lainasumma sekä sinulle sopiva laina-aika.
  2. Täytä hakemuksen vaatimat henkilötiedot, sähköpostit ja muut tiedot.
  3. Lähetä hakemus.
  4. Odota, että asiantuntijamme lähettävät sinulle lainaehdotuksen.
  5. Valitse haluamasi lainasopimus ja noudata annettuja ohjeita.
  6. Odota, että rahat tulevat tilillesi.

Prosessi on erittäin nopea, ja usein rahat ovat tililläsi jopa saman päivän aikana. Kun olet hyväksynyt uuden lainan ja maksanut vanhat pois, tulet huomaamaan kuinka paljon aikaa, vaivaa ja rahaa säästät hakemalla yhdistelylainan. Muista myös, että sinun ei ole pakko hyväksyä lainasopimuksia. Tästä syystä yhdistelylainan hakeminen kannattaa jo siinäkin mielessä, että saat paremman kuvan siitä mitä mahdollisuuksia sinulla on lainojen maksamiseen.

Yhdistelylaina laskee kulujasi

Miten ja miksi yhdistelylaina tulee halvemmaksi kuin nykyiset lainasi? Aivan ensimmäiseksi kannattaa ottaa huomioon, että useamman lainan ollessa kyseessä, joudut yleensä maksamaan kuluja jokaisesta näistä. Kuluihin sisältyy esimerkiksi tilinhoitomaksut, laskutuslisät, lainanhoitokuluja, ja muita maksuja. Vaikka saisit uuden lainan täysin samalla korolla ja maksuajalla, kokonaiskulut laskevat koska kaikki ylimääräiset maksut poistuvat.

Ylimääräisten kulujen lisäksi yhdistelylainan voi laskea kuukausittaisia maksuja lisäämällä maksuaikaa. Uusi laina ei ole sidottu vanhoihin lainoihin millään muulla tavalla kun summallaan. Lainan summan tulee siis kattaa edelliset, yhdistettävät lainat. Vaikka loppusumma olisi sama, voit kuitenkin pienentää kuukausittaista maksua lisäämällä laina-aikaa.

On myös hyvin mahdollista, että lainayhtiöt tarjoavat sinulle paremman korkoprosentin kuin mitä maksat tällä hetkellä. Tämä on totta etenkin niissä tapauksissa, joissa yhdistät huomattavan pieniä lainoja suuremmaksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi osamaksuissa ja vipeissä on yleensä huomattavat korkokulut, ynnä muut vastaavat menot. Pääset huomattavasti halvemmalla yhdistämällä nämä lainat yhdeksi paketiksi.

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Yhdistelylainapalvelussamme on useita eri luottoyhtiöitä. Jokaisella näistä on eri säännöt ja ohjeistukset lainojen tarjoamiseen. Saat tarjouksen niiltä yhtiöiltä, joiden vaatimukset täytät. Totta kai näissä säännöissä ja ehdoissa on liikkumavaraa, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että sopimuksen säännöt muuttuvat tilanteeseen sopiviksi.

Tämän lisäksi yhdistelylainoilla on vain muutama pääasiallinen sääntö. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen. Joissain tapauksissa lainanantajat vaativat että asiakas on vähintään 20-vuotias. Asiakkaan luottotietojen täytyy olla kunnossa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Joissa tapauksissa näistä säännöistä voidaan joustaa, mutta yleisesti ottaen ne ovat perusvaatimuksia. Ainakin silloin kun kyseessä on joustoluotto, eikä esimerkiksi vakuudellinen luotto.

Yhdistelylainalla säästät rahaa ja selkeytät talouttasi

Rahan säästäminen on aina ajankohtaista, ja yhdistelylainalla se onnistuu helposti. Varsinkin tilanteessa, jossa sinulla on lainoja maksussa, on aina järkevää hoitaa nämä lainat halvemmalla ja nopeammalla tavalla. Samalla säästät rahaa korkokuluissa, tai nautit mahdollisesti pidemmistä maksuajoista.

Yksi hyöty yhdistelylainasta on myös selvemmän taloudellisen kuvan saaminen. Jos olet esimerkiksi käyttänyt useita kulutusluottoja, ostanut tavaroita osamaksulla, tai ottanut pikalainoja, saattavat nämä kaikki eri maksut vaikeuttaa kokonaiskuvan hahmottamista. Varsinkin silloin kun kyseessä on verrattain pienet maksut. Kun yhdistät lainat yhdeksi paketiksi, sellaisella maksulla johon sinulla on varaa, tiedät tasan tarkkaan missä tilanteessa taloutesi on.

Parhaimmillaan tämä voi auttaa sinua jonkin suuremman hankinnan tekemisessä. Jos olet esimerkiksi hakemassa autolainaa, tai lainaa jotain muuta suurempaa hankintaa varten, yhdistelylaina voi vapauttaa käyttöösi ne taloudelliset resurssit, joita tarvitset.

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainan avulla

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme yrityksellesi parhaat yrityslainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua.