Skip to main content

Pikavippi kuluttajille ja yrityksille

Pikavippi kuluttajille ja yrityksille

Onko sinulla haussa pikavippi? Olet tullut oikealle sivustolle. Autamme sinua etsimään itsellesi parhaimman mahdollisen pikavipin kuluttajalle tai yritykselle. Oli kyse sitten pienestä summasta tälle päivälle, tai hieman suuremmasta summasta isompaa ostosta varten, saat kauttamme parhaan mahdollisen tarjouksen.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Tänä päivänä pikavipit on kontrolloitu valtion toimesta, eikä takavuosien huimia korkoprosentteja ja piilotettuja kuluja tarvitse enää pelätä. Pikavipin saat nopeasti, edullisesti, sekä vaivatta. Täytä vain tarvittavat tiedot sivustollamme, ja saat heti useamman tarjouksen sähköpostiisi. Muista, että pikavipin hakeminen ei velvoita lainan ottamiseen! Voit siis rauhassa tarkastella tilannetta, ja miettiä auttaako pikavipin ottaminen sinua juuri tällä hetkellä.

Rahaa heti tilille pikavipillä

Pikavippi on nimensä mukainen. Toisin kuin yhdistelylainat, joustoluotot, tai muut lainan muodot, pikavippi on aina pienempi summa, jolle ei takuita tarvita. Se ei myöskään vaadi suurta paperisotaa. Ainoa vaatimus pikavipin saamiseen on se, että pikavipin hakijalla on luottotiedot tallessa. Jos näin on, voit hakea pikavippiä saman tien.

Kun olet tehnyt hakemuksen pikavippiä varten kauttamme, lähetämme tiedot lainaneuvojillemme, jotka kilpailuttavat tarjoukset ja ottavat sinuun yhteyttä sähköpostin kautta. Voit valita näistä itsellesi sopivan ja saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana. Kyseessä on yleensä täysin automatisoitu prosessi, varsinkin silloin kun kyseessä on pieni vippi, eikä hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. Saat siis rahat tilillesi heti kun olet hyväksynyt pikavipin!

Mitä pikavippiin vaaditaan?

Kuten aikaisemmin mainitsimme, yleisin vaatimus on se, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos jokin taho tarjoaa sinulle pikavipin, vaikka sinulla kyseisiä merkintöjä olisikin, tiedä että tämä ei ole laillista Suomessa.

Tämän lisäksi hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Yleisesti ottaen eri tahot suostuvat helpommin lainaamaan suurempia summia silloin, kun 20 vuoden ikäraja on ylitetty. Jotkin lainanantajat saattavat vaatia tiedon myös työtilanteesta, toisille riittää pelkkä arvio tämänhetkisistä tuloista. Mitä suurempaa vippiä haet, sitä todennäköisemmin mukaan tulee lisää vaatimuksia.

Muutamien satojen eurojen pikavipeissä vaatimukset ovat yleensä minimaalisia, ja saatat saada ne tilillesi pelkkien henkilötietojen, puhelinnumeron ja sähköpostin avulla. Täytä hakemus ja pääset alkuun pikavippien hakemisessa saman tien.

Pikavippien vertailu kannattaa

Suomesta löytyy huomattava määrä vaihtoehtoja pikavippien tarjoajiksi. Eikä mikään ihme, sillä kyseessä on yleensä huomattavasti pienemmät lainat kuin mitä pankit ja muut luottoyhtiöt yleensä tarjoavat. Tästä syystä myös riskit ovat pienemmät. Samalla pikavipeissä on yleensä lainantarjoajille suotuisat ehdot ja säännöt.

Juuri tästä syystä pikavipin hakijan tulee kilpailuttaa ja vertailla pikavippejä. Eri vaihtoehtoja löydät parhaiten antamalla meidän tehdä kaiken pohjatyön. Täytä vain tarvittavat tiedot, ja käymme läpi yhteistyökumppanimme, jotka esittävät sinulle kukin sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi, ja saat itse valita niistä sinulle sopivan lainan ehtoineen.

Kun saat tarjouksen useammalta kuin yhdeltä pikavippien tarjoajalta, sinulla on aina valinnanvaraa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit valita haluamasi rahasumman, ja saada sille haluamasi maksuajan parhaan mahdollisen koron kanssa. Kun otetaan huomioon että pikavippien korkokulut voivat olla jopa 20 %, on niiden kilpailuttaminen selvää rahallista säästöä.

Maksuaika, korot ja muut pikavippien kulut

Pikavippien pääasiallinen kuluerä on aina korko. Tähän vaikuttaa sekä sovittu maksuaika että itse lainattu summa. Mitä pidempi maksuaika ja mitä suurempi summa, sitä suurempia korkoja tulet maksamaan. Koska kyse on kuitenkin suhteellisen pienistä summista, on maksuaika yleensä alle vuoden, jolloin todellinen vuotuinen korkoprosentti saa olla lain mukaan vain 20 %.

Tämän lisäksi pikavippien mukana tulee yleensä käsittelykulu. Tämä on ymmärrettävää, sillä aivan pienimpien pikavippien kohdalla edes suuret korot eivät juurikaan laskussa näy. Käsittelykulut ovat kuitenkin useimmiten vain muutamia euroja. Jos satut ottamaan samalta tarjoajalta jatkossakin pikavippejä, saattavat ne tulla pienemmällä korolla sekä pienemmillä kustannuksilla.

Kuinka suuren pikavipin voin saada?

Pikavipille ei oikeastaan sinänsä ole määritelmää. Yleisesti se on kuitenkin ajateltu lainaksi, joka on enintään 2000 euroa. Riippuu täysin lainanantajasta kuinka suurta lainaa ne tarjoavat. Koska pikavipeille ominaista ovat nopeat käsittelyajat sekä vakuudeton luotto, ovat pikavipit usein vain joitakin kymmeniä tai satoja euroja. Joissain tapauksissa luotonantaja voi tarjota suurempiakin pikavippejä, mikäli asiakkaat ovat ennestään tuttuja.

Pikavippi yrityksille

Tiesitkö, että myös yritykset voivat hakea pikavippejä? Tämä tunnetaan myös nimellä nopea yrityslaina. Pikavippi on helppo tapa saada nopeasti rahoitusta yritykselle akuutteihin hankintoihin ja muihin menoihin. Pikavipit yritykselle myös monesti aukaisevat oven suuremmille lainoille paremmilla ehdoilla.

Kauttamme voit hakea pikavippiä omalle yrityksellesi. Normaalista lainasta poiketen, et hae lainaa vain yhdeltä taholta. Toimimme usean eri lainanantajan kanssa, joista jokainen voi tarjota sinulle lainasopimuksen. Tämä takaa sen, että saat parhaan mahdollisen lainan yritykselle otollisilla ehdoilla. Samalla saat liikkumavaraa sekä laina-ajan että summan kanssa.

Lainan hakeminen ei edellytä lainasopimuksen tekemistä. Voit yksinkertaisesti kokeilla kepillä jäätä, nähdäksesi millaisia mahdollisuuksia yritykselle on avoinna. Aloita pikavipin hakeminen yritykselle täyttämällä lomake. Kilpailutamme saatavilla olevat yritysvipit ja yhteistyökumppanimme ottavat sinuun automaattisesti yhteyttä eri lainasopimuksia tarjoten. Rahat saat tilillesi yleensä heti kun lainasopimus on tehty ja kuitattu nettipankkitunnusten kautta.

Näin haet pikavipin yritykselle

Pikavipin hakeminen yritykselle ei voisi olla helpompaa. Koko prosessi on suurilta osin automatisoitu, ja kaiken jäljelle jäävän työn teemme me sekä yhteistyökumppanimme. Tarvitsemme vain yrityksesi nimen tai tunnuksen, sähköpostin, sekä puhelinnumeron. Täytä nämä tiedot lomakkeeseen, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain ilmoittaa haluamasi lainan tyyppi.

Pikavippi yksityishenkilölle on yleensä suhteellisen pieni summa. Näin se voi olla myös yritykselle. Mutta tarvittaessa luoton määrä voi nousta hyvinkin korkeaksi ennen kuin asiakkaalta vaaditaan vakuuksia. Juuri tämän ansiosta hakemuksen täyttämisen jälkeen saat yleensä lainatarjoukset sähköpostiisi saman päivän aikana. Ja jos päätät hyväksyä tarjouksen, voivat varat olla yrityksen käytettävissä myös saman päivän aikana!

Pikavipin hakeminen yritykselle on yksinkertaista, nopeaa, ja täysin ilmaista. Jos olet vailla rahoitusta juuri nyt, voit hakea sitä helposti palvelumme avulla.

Löydä paras pikavippi vertailun avulla

Jokaisella lainanantajalla on omat sääntönsä ja ehtonsa. Ja aivan kuten eri yrityksillä, myös luotonantajilla on eri kapasiteetit, tarpeet ja kyvyt. Ensimmäinen syy käyttää lainavertailua on juurikin tämä. Sen avulla löydät juuri sen pikavipin, joka sopii parhaiten yrityksen tarpeisiin. Lainavertailun avulla tuomme yhteen yritykset ja lainanantajat molemmille sopivin ehdoin.

Yksi tärkeimmistä syistä palvelun käyttämiselle on tietenkin rahan säästäminen. Kun yritys saa juuri sellaisen pikavipin kuin se tarvitsee, takaa se nopean takaisinmaksun. Ja juuri tämä säästää rahaa yritykselle. Kilpailuttamalla pikalainat varmistat samalla yrityksen pikavipille mahdollisimman alhaisen korkoprosentin. Tämä jos mikä on selvää säästöä lainaa hakiessa.

Valitse pikavippi yritykselle oman tarpeesi ja oman maksukykysi mukaan. Mitä pienempi on korkoprosentti ja mitä nopeampi maksuaika, sitä pienempi tulee kokonaiskorko maksettaessa olemaan. Lainan ollessa tarpeeksi suuri saatat myös helposti säästää rahaa eri kuluissa, kuten lainanhallintamaksuissa.

Suuremmat lainat ja paremmat ehdot

Yksityiselle henkilölle tarjottavat pikavipit eroavat huomattavasti yrityksille tarjottavista pikavipeistä. Ehkäpä tämä on yksi syy sille, että pikavipille ei oikeastaan ole mitään suoranaista määritelmää. Kun puhutaan yksityisasiakkaasta ovat summat yleensä kymmeniä tai satoja euroja, suurimmillaan muutama tuhat euroa.

Kun taas puhutaan yrityksen pikavipistä, voivat summat olla jopa kymmeniätuhansia euroja. Aina ei kuitenkaan tarvitse näin suuria lainoja hakea, sillä pienemmät pikavipit sopivat erinomaisesti nopeihin hankintoihin silloin kun aika on rahaa. Samalla näiden lainojen ehdot, olivat ne sitten pieniä tai suuria, tuppaavat olemaan parempia. Varsinkin pienemmät korkoprosentit ja pidemmät maksuajat sopivat yritysten tarpeisiin erinomaisesti. Hakemuksen avulla voit helposti määritellä millaista pikavippiä olet hakemassa.

Ehdot yrityksen pikavipin saamiseksi

Pikavippien tai pikalainojen ehdot vaihtelevat lainanantajan mukaisesti. Samalla lainan summa ja muut tekijät vaikuttavat pikavipin ehtoihin. Tästä huolimatta pikavipeillä on muutama yhtenäinen vaatimus, jotka yrityksen tulee vähintään täyttää pikavippiä hakiessa.

Yksi keskeinen vaatimus on se, että yrityksen tulee olla rekisteröity Suomeen. Myös yrityksestä vastuussa olevan henkilön tulee oleskella Suomessa. Tämän lisäksi yrityksen talouden tulee yleensä olla kunnossa, ja lainan takaajan toimii yrittäjä itse, jonka on oltava täysi-ikäinen.

Kunhan yritys täyttää nämä ehdot on pikavipin saaminen yleensä taattu. Mikäli olet aiemmin hakenut pikavippiä samalta lainanantajalta, saatat saada normaalia paremmat lainaehdot, ja samalla vaatimukset lainalle voivat olla helpommat täyttää.

Pikavippi kuluttajille ja yrityksille

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme yrityksellesi parhaat yrityslainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua.