Skip to main content

Luottokortti heti yritykselle tai kuluttajalle

Luottokortti heti yritykselle tai kuluttajalle

Luottokortti on yksi parhaista apuvälineistä pienen tai vähän suurempienkin arjen kulujen kattamiseksi. Se toimii myös erinomaisena suojana yrityksille tai toiminimiyrittäjille silloin, kun kassavirta ei syystä tai toisesta liiku tarpeeksi nopeasti. Esimerkiksi myöhästyneet asiakaslaskut voivat johtaa siihen, että vaikka firmalla olisikin sinänsä rahaa selvitä veloistaan, ei käyttöpääomaa yksinkertaisesti ole.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten on mahdollista hankkia luottokortti heti niin yrityksen kuin kuluttajankin näkökulmasta. Aloitetaan asian tutkiminen yritysten osalta ja katsotaan, miten yritysluottokortin voi tätä nykyä saada netin kautta helposti ja vaivattomasti.

Mikä on yritysluottokortti?

Yritysluottokortilla tarkoitetaan sellaista luottokorttia, jossa kortin omistaa itse yritys. Jos kyseessä on yhtään isompi firma, niin tavallisesti yritysluottokortti ei ole vain omistajan käytössä. Sen sijaan pääkortin yhteyteen voidaan liittää rajaton määrä rinnakkaiskortteja, joita sitten jaetaan niille työntekijöille, joiden työnkuvan kannalta luottokortti on tarpeen.

Muilta osin yritykselle myönnettävä luottokortti ei juurikaan eroa kuluttajien luottokorteista. Se tarjoaa mahdollisuuden maksaa kuluja silloinkin, kun rahaa ei muuten olisi käytössä. Jos rahat maksetaan takaisin korottoman maksuajan puitteissa, ei otetusta luotosta tarvitse edes maksaa muuta kuin itse kortin hinta.

Luottokortti heti yritykselle netistä

Jos haluat luottokortin heti yritykselle, voit hakea sitä meidän kauttamme vaivattomasti. Palvelumme kilpailuttaa puolestasi kaikki yritysluotot ja parhaat luottokortit, jotta löydät firmallesi sopiva ratkaisun. Kerromme meille yrityksesi luottotarpeesta, niin etsimme sinulle oikean luottokortin.

Toimi näin:

 1. Valitse toivomasi luottoraja
 2. Tee lainahakemus Yrityslaina-palvelun kautta
 3. Odota, että kilpailutamme luottokortit
 4. Tarkista parhaat tarjoukset sähköpostistasi
 5. Valitse sopivin yritysluottokortti

Voit todella saada luottokortin heti yritykselle netistä, sillä koko prosessissa ei kestä vuorokautta kauempaa. Kyseessä on kaiken lisäksi täysin veloitukseton palvelu, joka ei sido yritystäsi mihinkään. Jos löytämämme luottokortit eivät ole mielestäsi sopivia, ei sinun tarvitse niitä hankkia.

Miksi hankkia luottokortti yritykselle?

Luottokortti yritykselle tuo mukanaan todella paljon etuja, eikä olekaan suuri ihme, että useimmilta yrittäjiltä tämänkaltainen kortti löytyy. Rahaliikenteen seuraamisen kannalta on helppoa tehdä kaikki firman ostot yhdellä ja samalla kortilla, jolloin kuitit ovat aina kätevästi samassa laskussa. Lisäksi monet yritysluottokortit on integroitu kirjanpitojärjestelmiin. Näin firman taloudenpito selkeytyy ja nopeutuu, mikä vapauttaa aikaa muihin tehtäviin.

Yritysluottokortin pääasiallinen etu on kuitenkin sama kuin kuluttajaluottokortillakin: se tarjoaa mahdollisuuden maksaa joustavasti silloinkin, kun tulot ovat syystä tai toisesta viivästyneet. Harvalla yrityksellä on käytössään valtavasti käyttöpääomaa, eikä sille sinänsä ole voitollisessa liiketoiminnassa tarvettakaan. Käyttöpääoman riittävyydestä stressaamisen sijaan on helppo valita luottokortti, jonka avulla maksaminen onnistuu aina korottomasti, oli käyttöpääoma tai ei.

Monet yrityksille suunnatuista luottokorteista tarjoavat myös erikoisetuja nimenomaan yrittäjille. Näihin etuihin voivat kuulua esimerkiksi alennukset business-luokan palveluista, matkavakuutukset tai vastaavat pienet edut, joiden ansiosta esimerkiksi asiakastapaamiset voivat hoitua entistä sujuvammin.

Mitkä ovat yritysluottokortin rajat ja kulut?

Yrityksen luottokortilla on tavallisen luottokortin tapaan tavallisesti luottoraja, joka asettuu noin 5 000 - 20 000 euron tuntumaan. Toki saatavilla on myös korkeampia luottorajoja niille yrityksille, joiden rahantarve on suurempi.

Luottorajan ohella tärkeää on myös tietää, millaisia kuluja yritysluottokorttiin liittyy. Nämä kulut vaihtelevat kortista toiseen, mutta niihin kuuluvat esimerkiksi kuukausimaksut, vuosimaksut, tilinhoitokulut ja käteishoitomaksut. Kilpailuta yrityksen luottokortti meidän kauttamme, niin etsimme sinulle vähäkuluisen tai jopa kuluttoman vaihtoehdon, joka ei sopii oman firmasi tarpeisiin.

Myös korottoman maksuajan pituus ja mahdollinen korkotaso sen päätyttyä kannattaa ottaa huomioon. Tavallinen luottokortti yritykselle sisältää 30 - 60 päivää korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen korkotaso asettuu noin 15 - 25 prosentin tuntumaan. Luotto kannattaa siis ehdottomasti maksaa pois korottoman maksuajan puitteissa, jos se vain suinkaan on mahdollista.

Kenelle yritysluottokortti voidaan myöntää?

Yritysluottokortin myöntäminen edellyttää yrittäjältä melko lailla samoja asioita kuin minkä tahansa yrityslainan myöntäminenkin.

 1. Yrityksellä on oltava aktiivinen Y-tunnus
 2. Omistajan luottotietojen tulisi olla kunnossa
 3. Omistajan ikä voi vaikuttaa asiaan joidenkin korttien kohdalla

Kun täytät tietosi lainahakemukseemme rehellisesti, pystyvät lainaneuvojamme etsimään luottokortin yrityksellesi eri vaihtoehtojen joukosta. Kerro siis vain luottotavoitteesi ja yrityksesi tiedot meille, niin toimitamme sinulle laadukkaita tarjouksia, joiden ehdot yrityksesi täyttää.

Miten kuluttajan luottokortti eroaa yrityskortista?

Kuten kaikki varmasti tietävät, myös kuluttajana on mahdollista hankkia itselleen luottokortti. Kuluttajan luottokortti ei eroa juurikaan yritysluottokortista siinä mielessä, että myös se tarjoaa korotonta maksuaikaa ja tietyn luottorajan, jota ei voi ylittää. Kortin hinta muodostuu yleensä kuukausittaisista tai vuosittaisista käyttömaksuista.

Joitakin eroja on silti olemassa. Esimerkiksi luottoraja on näissä korteissa yrityskortteja pienempi, mikäli luottokortin hakijalla ei ole mainittavia tuloja. Kuluttajaluottokortteja voidaan myöntää vain muutaman sadan euronkin luotolla, mikä voi pienessä taloudessa olla merkittävä summa, mutta ei juuri auttaisi minkään yrityksen toimintaa.

Luottokortti heti kuluttajalle netistä

Jos haluat hakea luottokorttia heti kuluttajakäyttöön, voit tehdä sen suoraan netin kautta. Täytä vain henkilötietosi ja valitse haluamasi luottoraja ja koroton maksuaika lomakkeen kautta. Me kilpailutamme joustavat luottoratkaisut puolestasi ja esitämme parhaat tarjoukset sinulle sähköpostin välityksellä.

Toimi näin:

 1. Täytä hakemuslomakkeemme omilla tiedoillasi
 2. Valitse haluamasi luottoraja ja koroton maksuaika
 3. Lähetä lomake ja anna meidän kilpailuttaa kortit puolestasi
 4. Tutustu sähköpostin kautta saamiisi tarjouksiin
 5. Valitse joukosta sopivin ja tee luottokorttisopimus

Meidän ammattitaitoinen lainaneuvontatiimimme ottaa huomioon oman taloudellisen tilanteesi, ikäsi ja muut tärkeät tekijät, jotka vaikuttavat luottokorttihakemukseesi. Kilpailutamme hakemuksesi kaikkien luotettavien yhteistyökumppaniemme kautta, jotta voit valita uuden luottokorttisi heti parhaiden vaihtoehtojen joukosta.

Mitä hyötyä luottokortista on kuluttajalle?

Luottokortti tarjoaa kuluttajalle monia hyötyjä perinteiseen pankkikorttiin verrattuna. Sen ansiosta sinun ei tarvitse pohtia niin tarkasti, milloin se palkkapäivä nyt olikaan. Toisin sanoen luottokortti antaa taloudenpitoosi mukavasti joustavuutta, eikä sen käytöstä tarvi maksaa korkoa lainkaan, kunhan vain kuittaat ottamasi luoton pois korottoman maksuajan puitteissa.

Kuluttajille myönnettäviin luottokortteihin liittyy myös ylimääräisiä etuja, aivan samaan tapaan kuin yritysluottokortteihinkin. Voit esimerkiksi saada luottokorttisi kautta ilmaisen matkavakuutuksen, kun lähdet lomamatkalle. Lisäksi kyseisestä matkasta voi kuitata myös erilaisia alennuksia tai lisäetuja, mikäli korttisi myöntänyt taho tekee yhteistyötä valitsemasi matkayhtiön kanssa.

Luottokorttiostoksista voi saada myös ylimääräisiä bonuspisteitä, kun käytät luottokorttia arjen ostoksiin. Nämä pisteet ovat rahanarvoisia etuja, joista voi ajan kuluessa kertyä mukavan kokoinen potti. Pisteitä voi muuttaa rahaksi tai vaikkapa lahjakorteiksi, jolloin arvo on tavallistakin suurempi.

Kenelle luottokortti voidaan myöntää?

Luottokortti on tätä nykyä helposti lähes kaikkien saatavilla. Jos täytät seuraavat kriteerit, löydät varmasti meidän kauttamme itsellesi sopivan luottokortin.

 1. Olet vähintään 18-vuotias
 2. Luottotietosi ovat kunnossa
 3. Sinulla on säännöllisiä tuloja

Kaikki luottokortit eivät ole kaikkien hakijoiden saatavilla, sillä monen kortin ikäraja voi olla esimerksi 23 tai 25 vuotta. Lisäksi tulotasosi vaikuttaa luonnollisesti siihen, kuinka suuri luottoraja sinulle myönnetään. Tee hakemus kauttamme ja katso veloituksetta, millaisen luottokortin voit saada.

Luottokortti heti yritykselle tai kuluttajalle

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme yrityksellesi parhaat yrityslainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua.