Skip to main content

Yritysrahoitus apuna yrityksen eri vaiheissa

Yritysrahoitus pienyritykselle

Kehitä yritystoimintaasi ja kasva yritysrahoituksen avulla! Yrityslaina -palvelusta jokainen suomalainen yritys löytää sopivan yritysrahoitus­mallin. Jos yrityksesi näkymät ovat hyvät ja haluat optimoida kasvusi, on yritysrahoitus yksi parhaista tavoista tehdä juuri niin. Kilpailuta yritysrahoituksesi meidän kauttamme ja katso, mikä rahoitusvaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Uusiakaan yrittäjiä ei unohdeta. Meiltä löytyy yritysrahoitusta ilman vakuuksia myös vasta avatuille yrityksille.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Kehitä yritystoimintaasi ja kasva yritysrahoituksen avulla! Yrityslaina -palvelusta jokainen suomalainen yritys löytää sopivan yritysrahoitusmallin. Jos yrityksesi näkymät ovat hyvät ja haluat optimoida kasvusi, on yritysrahoitus yksi parhaista tavoista tehdä juuri niin. Kilpailuta yritysrahoituksesi meidän kauttamme ja katso, mikä rahoitusvaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Uusiakaan yrittäjiä ei unohdeta. Meiltä löytyy yritysrahoitusta ilman vakuuksia myös vasta avatuille yrityksille.

Miksi hakea yritysrahoitusta?

Yritystoiminnan rahoittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Yritysrahoituksen hakeminen saattaa tuntua turhauttavalta, kun koskaan ei tiedä, onko rahoitusta tulossa vai ei. Tavallisesti ei ole, ainakin jos olet tottunut hakemaan yritysrahoituksesi pankista.

Kaikeksi onneksi uudenaikaiset rahoitusyhtiöt tarjoavat vaihtoehdon pankin tiskillä asioinnille. Niiden ansiosta saat rahoitusta yrityksellesi nykyään helpommin kuin koskaan.

 • Tee hakemuksesi helposti nettisivuillamme
 • Yritysrahoitusta helposti ilman vakuuksia
 • Selkeät ehdot, jotka ymmärrät varmasti
 • Ei turhaa odottelua, vaan pikainen päätös
 • Sopii kaikille yritysmuodoille

Näin löydät yritysrahoituksen palvelustamme

Yrityslaina -palvelussa meidän työnämme on etsiä sinulle parhaat rahoitusratkaisut yritystäsi varten. Siksi palkkalistoillamme on koko joukko rahoitusalan ammattilaisia, jotka tuntevat finanssimarkkinan perinpohjaisesti.

Toimintamallimme on helppo ymmärtää: sinä teet rahoitushakemuksen, me etsimme täydellisesti hakemustasi vastaavan lainantarjoajan. Kilpailutamme luotettavien rahoitusyhtiöiden tarjoukset ja lähetämme niistä sinulle parhaat.

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika
 2. Täytä lainahakemus ja lähetä se meille
 3. Anna analyytikoillemme hetki kilpailuttaa tarjoukset
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse haluamasi
 5. Allekirjoita sopimus sähköisesti

Ei turhaa odottelua

Päätöstä yritysrahoituksen saamisesta ei tarvitse odotella viikko- tai jopa kuukausikaupalla, toisin kuin pankkien kanssa asioidessa.

Kun teet yritysrahoitus­hakemuksen meidän kauttamme, lähetetään se laina-asiantuntijoidemme arvioitavaksi saman tien. Eri yritysrahoitus­vaihtoehtojen kilpailuttamisessa ei kulu kauaa. Lähetämme parhaat tarjoukset sinulle tavallisesti jo muutamassa tunnissa, ja sinun tehtäväksesi jää vain valita niistä paras.

Yritysrahoituksella rahat tilille jopa alle 24 tunnissa

Rahoitusyhtiöt ovat nekin nopeita toimissaan. Kun olet allekir­joittanut rahoitus­sopimuksen, lähtevät rahat kohti yrityksesi tiliä heti. Näin voit saada kaipaamasi yritysrahoituksen käyttöösi jo saman päivän aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että yritys­rahoituksen avulla voi ratkaista jopa ne tilanteet, joissa rahaa tarvitaan välittömästi. Vakuu­deton yrityslaina saapuu parhaimmillaan tilillesi alle 24 tunnissa.

Miten saada yritysrahoitusta?

Tietoa yritysrahoituksesta

Yritysrahoitus jokaiseen tarpeeseen

Yritysrahoitus on sopiva tapa hankkia lisäpääomaa riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen rahaa tarvitset. Kyseessä on joustava tapa lainata rahaa yritystoimintaa varten, olit sitten uusi tai jo kokeneempi yrittäjä.

Yritysrahoitus soveltuu:

 • Uusille yrittäjille, jotka tarvitsevat alkupääomaa
 • Toiminimiyrittäjille lyhytaikaiseen rahantarpeeseen
 • Pk-yrittäjille, jotka pyrkivät kasvattamaan liiketoimintaansa
 • Suurten yritysten merkittäviin investointeihin
 • Akuuttiin rahantarpeeseen yritykselle kuin yritykselle

Monipuolisuutensa ansiosta yritysrahoitus on sopiva vaihtoehto niin yksinyrittäjille kuin suuryrityksillekin. Koska vakuuksia ei tarvita, voi kuka tahansa hakea ja saada rahoitusta yritykselleen juuri oman tarpeensa mukaisesti.

Miten yritysrahoituksen hinta muodostuu?

Yritysrahoituksen hinta muodostuu yleensä pääasiallisesti korosta. Lainantarjoajat voivat kuitenkin erota toisistaan siinä, kuinka suuri osuus lainan hinnasta on korkoa ja kuinka suuri osa muita kuluja.

Juuri tästä syystä Yrityslaina -palvelu on rahoitusta hakevalla yrittäjälle niin hyödyllinen palvelu. Meidän analyytikkomme osaavat arvioida rahoitusvaihtoehdot kokonaisuudessaan ja valita niistä yrityksellesi oikeat vaihtoehdot. Näin sinä vältyt hukkaamasta aikaasi korkojen, todellisten vuosikorkojen ja muiden kulujen vertailemiseen.

Hankkimalla yritysrahoituksen meidän kauttamme näet lainan kokonaishinnan aina selkeiden kuukausierien muodossa, jotka muodostuvat kaikista lainaan liittyvistä kuluista.

Moderni yritysrahoitusyhtiö on pätevä vaihtoehto pankkilainalle

Moderni yritysrahoitus on heittänyt todellisen haasteen perinteisille pankkilainoille. Tänä päivänä yhä useampi pk-yrittäjä saa kuulla pankeilta, ettei lainaa voida yritykselle myöntää. Tähän on olemassa monia syitä. Suurimpana niistä ovat rahoitusalan kiristyneet säädökset. Ne tekevät pienten ja keskisuurien lainojen tarjoamisesta pankeille sellaista liiketoimintaa, joka ei ole niiden näkökulmasta kovinkaan kiinnostavaa.

Koska rahoitusyhtiöt eivät varsinaisesti ole pankkeja, eivät kyseiset säädökset koske niitä. Tämä etulyöntiasema on antanut rahoitusyhtiöille mahdollisuuden täyttää pankkien jättämän tyhjiön yrityslainamarkkinassa. Se on myös syy siihen, miksi yhä useampi suomalainen yrittäjä valitsee pankin sijaan modernin rahoitusyhtiön.

Yritysrahoitus nopeasti ja helposti

Valitse itse, haluatko asettaa vakuuksia

On täysin itsestäsi ja lainantarpeestasi kiinni, asetatko vakuuksia lainallesi vai et. Voit saada yritysrahoitusta ilman vakuuksia jopa satojatuhansia euroja, jos yrityksesi toiminta on muuten vakaalla pohjalla. Toisin sanoen vakuudeton yritysrahoitus voi riittää suurempienkin yritysten tarpeisiin erinomaisesti.

Myös pienyrittäjille tarjotaan pienempää yritysrahoitusta ilman vakuuksia eripituisilla maksuajoilla. Et siis tarvitse vakuuksia, jotta voit saada haluamasi rahoituksen yrityksellesi. Jos luottotietosi ovat kunnossa, löytyy sopiva rahoitusyhtiö varmasti ilman vakuuksiakin.

Jos haluat hakea yritysrahoitusta vakuuksia käyttäen, on sekin pätevä vaihtoehto. Silloin voit saada paitsi suuremman lainasumman, myös verrattain paremmat ehdot yritysrahoituksellesi. Syy tähän on selvä: vakuudet laskevat rahoitusyhtiöiden riskitasoja, joten ne voivat viilata korkoja yrityksellesi edullisempaan suuntaan.

Yritysrahoituksen käyttäminen

Yritysrahoitusta voi käyttää lukuisilla eri tavoilla. Uusille yrityksille se voi antaa ylipäätään mahdollisuuden liiketoiminnan käynnistämiseen. Pidempään mukana olleet yritykset taas hankkivat usein lisäpääomaa laajentumista varten.

Yritysrahoituksen yleisiä käyttökohteita ovat:

 • Varaston täyttäminen tuotannon tehostamista varten
 • Tarveaineiden tai työkalujen hankkiminen
 • Uusien toimitilojen vuokraaminen
 • Markkinointikampanjat
 • Liiketoiminnan laajentaminen uudelle sektorille

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä niistä kohteista, joihin asiakkaamme ovat yritysrahoitusta käyttäneet. Jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilöllisiä, ja yritysrahoitus taipuu joustavasti täyttämään ne kaikki.

Täytä hakemus ja vertaile yritysrahoitus­vaihtoehtoja

Jos yritysrahoituksen hakeminen kiinnostaa, vertaile eri vaihtoehtoja meidän kauttamme. Täyttämällä sivustoltamme löytyvän hakemuksen voit helposti ja vaivattomasti kilpailuttaa arvokkaimmat rahoitusvaihtoehdot.

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen meille ei sido sinua mihinkään. Kyseessä on ilmainen palvelu, jonka avulla voit selvittää, kuinka paljon yritysrahoitusta voit saada juuri nyt. Ehkä tarjous on parempi kuin osasit kuvitellakaan?

Se selviää nopeasti, kun lähetät lainahakemuksen meille. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten rahoitusmarkkinan parhaiden tarjousten muodossa!

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Täytä yrityslainahakemus

Vaadittu tieto puuttuu.
Kirjoita y-tunnus ilman väliviivaa, muodossa 12345678.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.
Vaadittu tieto puuttuu.

Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme yrityksellesi parhaat yrityslainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua.